Openbaarmakingsbeleid – disclosure

Welkom bij Beesties.be! Ons project streeft ernaar om u te helpen bij de juiste verzorging van uw favoriete huisdier(en). We weten dat het vinden van hoogwaardige en geschikte huisdierproducten veel tijd kost, dus we streven ernaar om dit proces voor u aangenaam te maken en de meest complete en nuttige beoordelingen te creëren. Beesties.be is trots op het aanbieden van waardevolle en hoogwaardige inhoud voor verantwoordelijke huisdiereigenaren.

Ons team probeert alle aspecten te analyseren, van prijs en kwaliteit tot design en garanties tijdens het creëren van artikelen. Onze aanbevelingen zijn gebaseerd op de praktische ervaring van dierenartsen, branche kennis, grondig onderzoek en honderden geverifieerde klantenrecensies. Onze site biedt alleen beoordelingen voor producten die klanten waarderen. We ontvangen geen gratis monsters of andere incentives van productfabrikanten in ruil voor beoordelingen. Bovendien accepteert ons team geen geld, geschenken of andere incentives van bedrijven in huisdierproducten in ruil voor reclame.

Beesties.be ontvangt mogelijks geld voor affiliate inkomsten van klikken op partnerlinks gevonden in beoordelingsartikelen en advertentieblokken van Google Adsense en/of vergelijkbare platformen. Beesties.be is lid van verschillende partnerprogramma’s.

De site kiest partners naar eigen goeddunken en kan de deelname aan partnerprogramma’s beëindigen zonder voorafgaande kennisgeving. We nemen dus deel aan de affiliate programma’s zoals Amazon Services LLC Associates Program en BolPartnerprogramma, maar mogelijks ook andere.

Dit betekent dat wanneer u bepaalde producten op deze sites koopt via links, we mogelijk een commissie (“affiliate inkomsten”) ontvangen op de verkoop.

Speciale software herkent wanneer een lezer op een link in een artikel klikt en slaat een cookie op het apparaat op. Zo helpt het programma te bepalen of de lezer een aankoop doet op de website van de verkoper na te hebben geklikt op de link.

Dit beleid helpt ons onze blog te runnen en gratis toegang te bieden tot al onze inhoud. Elk artikel dat een affiliate link bevat, is gemarkeerd. Het team van Beesties.be streeft er altijd naar om objectief en onbevooroordeeld te blijven bij het uitvoeren van onze analyses.

De productaanbevelingen van Beesties.be zijn puur redactioneel van aard. Ons team staat niet toe dat retailers, pr-bureaus of verkopers onze inhoud en productdekking beïnvloeden. In plaats daarvan proberen we efficiënt hard te werken door contact op te nemen met onze experts en dierenartsen om u te helpen slimmere aankopen te doen.

Hoe We Producten Beoordelen

Het team van Beesties.be voert uitgebreid onderzoek uit naar beoordelingen en beveelt een breed scala aan bewezen kwaliteitsproducten aan hun lezers aan. Ons team met experts en dierenartsen doet veel onderzoek voordat een productbeoordeling wordt gepubliceerd. De studie omvat factoren zoals productsamenstelling, bruikbaarheid, naleving van de kwaliteitsnormen van de Amerikaanse markt, prijs en consumentengebruikerservaring. Alle productaanbevelingen die op Beesties.be worden geplaatst, zijn gebaseerd op de praktische ervaring van onze dierenartsen, branche kennis en grondig niche-onderzoek.

Ons team werkt onze artikelen bij en behoudt de relevantie ervan, voegt nieuwe informatie toe en verduidelijkt bestaande elke 6-12 maanden. De producten die in onze beoordelingen worden gepresenteerd, variëren van budget tot hogere kosten. We zijn niet loyaal aan een bepaalde retailer of merk. In de loop van ons onderzoek proberen we aanbevelingen te krijgen van betrouwbare bedrijven die voorbeeldige klantenservice bieden, zodat u gemakkelijk aankopen kunt doen.

De stadia van het beoordelingsproces:

  • Onze redacteuren en dierenartsen selecteren onafhankelijk zowel nieuwe als lang populaire producten om te beoordelen
  • De auteurs van de artikelen analyseren de recensies van echte klanten van sites zoals Amazon en anderen
  • Na het maken van een lijst van de beste producten volgens kopers, analyseren onze experts en dierenartsen ze
  • We proberen zo nauwkeurig en nuttig mogelijk te zijn, dus we raadplegen dierenartsen om ervoor te zorgen dat de producten veilig zijn
  • Alle commerciële inhoud wordt gecontroleerd door dierenartsen en specialisten. Alle artikelen zijn actueel en nauwkeurig. Echter, in elk geval, moet u uw dierenarts raadplegen om te bepalen of een bepaald product, vooral supplementen of medicijnen, geschikt is voor u en uw huisdier.

Ook proberen we alleen beoordelingen te doen voor die producten die altijd op voorraad zijn. Dit wordt gedaan zodat klanten niet teleurgesteld raken wanneer een product dat ze leuk vinden niet beschikbaar is op de site van de partner. Redacteuren controleren altijd de beschikbaarheid voordat ze een productbeoordeling schrijven.

Scroll naar boven